Vyhlásenie súťaže o exkluzívnu vstupenku pre 2 osoby na FIA CEZ OMV MaxxMotion Rallycross!

Stačilo zodpovedať jednu otázku súvisiacu s časopisom auto motor a šport a ste v hre o hodnotnú výhru.
Vydané  Text: 

Motoristický denník Autoviny.sk a **najčítanejší motoristický časopis auto motor a šport** 1. marca 2019 vyhlásili súťaž o exkluzívnu vstupenku pre 2 osoby na **FIA CEZ OMV MaxxMotion Rallycross**, ktoré sa uskutočnia v dňoch 30. – 31.3.2019 na Slovakia Ringu v Orechovej Potôni. Zapojenie sa do súťaže bolo už tradične veľmi jednoduché, stačilo správne zodpovedať otázku súvisiacu s aktuálnym vydaním časopisu auto motor a šport č. 3/2019. Nepremeškajte ani mimoriadnu ponuku: v aktuálnom čísle auto motor a šport č. 3/2019 nájdete aj jednu vstupenku na FIA CEZ OMV MaxxMotion Rallycross. Vstupenka je pre 1 osobu na všetky tribúny + vstup do paddocku. Exkluzívna vstupenka v tejto súťaži ponúkala oveľa viac: je pre 2 osoby, vstup na ľubovoľnú tribúnu + vstup do MALKIA Parku + vstup do vojenského múzea.
Súťažná otázka znie:

Koľko ľudských životov zachránili prísnejšie testy EURONCAP?

Správna odpoveď znela: 78 000 životov

**Akceptovali sme výlučne správne odpovede zverejnené prostredníctvom komentára pod článkom** najneskôr do piatka 8.3.2019 12:00 hodiny.
Výhercom súťaže sa stáva náhodne vylosovaný hráč:

Jana Pitoňáková


GRATULUJEME!
**Čo bude nasledovať?** Výhercu sme už kontaktovali prostredníctvom Facebooku na profile, ktorým správne zodpovedal/a súťažnú otázku. Ak výherkyňa našu správu nevidí, prosíme, aby nás kontaktovala na e-mailovej adrese striz@imotormedia.sk. Následne budeme výhercu informovať o ďalšom postupe.

Úplne nový auto motor a šport č. 3/2019 je už v predaji

Za nezmenenú cenu 3,30 € prináša popri bohatej nádielke testov áut a tém aj vstupenku na FIA CEZ OMV MaxxMotion Rallycross v hodnote 10 € úplne zdarma!

### Kedy a kde sa dá kúpiť marcové číslo auto motor a šport? Marcové vydanie časopisu auto motor a šport č. 3/2019 bude v predaji od pondelka 18.2.2019 na celom území Slovenskej republiky za nezmenenú cenu 3,30 €. Časopis kúpite na predajných miestach, kde sa predávajú tlačoviny: v super a hypermarketoch, trafikách, na čerpacích staniciach. S každým zakúpeným časopisom získate novú vstupenku, pričom ich počet nie je obmedzený. ⓘ Ak máte záujem o predplatné časopisu, prejdite na stránku Predplatné auto motor a šport.
### Ako sa dostať na Slovakia Ring? Na Slovakia Ring je najlepšie prísť vlastným autom, ale môžete využiť aj vlakové a autobusové spojenia. Ak idete vlastným autom, Slovakia Ring nájdete 6 km od obce Orechová Potôň, 30 minút od Bratislavy po ceste 572 smer Dunajská Streda. Vlaková stanica v Orechovej Potôni sa nachádza 5 km od okruhu Slovakia Ring. Na vybrané podujatia je k dispozícii kyvadlová doprava autobusmi, pre zistenie aktuálneho trafikonu je potrebné sledovať Slovakia Ring na Facebooku.
### Rally Cross v kocke: Jazdí sa na krátkych tratiach, ktoré sú kombináciou asfaltu a nespevneného povrchu – tzv. šotoliny. Od jazdcov si vyžaduje precíznosť kvôli nesmierne odlišnej adhézii povrchu a zároveň odvahu spojenú s talentom a skúsenosťami. Predsa len ide o kontaktný šport, v ktorom majú jazdci iba niekoľko krátkych kôl na to, aby zvíťazili. Vyraďovacím systémom sa potom tí najlepší stretnú vo veľkom finále.
Všetky informácie o FIA CEZ OMV MaxxMotion Rallycross
### Štatút súťaže – termín 1.3.2019 – 8.3.2019 – termín konania súťaže : 1.3.2019 (17.00 hod) do 8.3.2019 (12:00 hod) – termín vyhlásenia výhercov súťaže : 8.3.2019 (10:00 hod) – podmienky zapojenia sa do súťaže: Odpoveď na súťažnú otázku v termíne konania súťaže – súťažná otázka: Koľko ľudských životov zachránili prísnejšie testy EURONCAP? – špecifikácia ceny: Exkluzívna vstupenka pre 2 osoby na ME v Rallycrosse na termín 30.-31.3.2019 (vstup na ľubovoľnú tribúnu) + vstup do MALKIA Parku + vstup do vojenského múzea)








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.