Z tohto vám stúpne tlak! Američan ukázal slovenským policajtom prostredník a obehol ich v 221 km/h

VIDEO: Policajti sa na našich cestách stretávajú s kadečím. Napríklad aj s vodičmi z cudziny, ktorí veľmi dobre vedia, že na rozdiel od amerických im slovenskí policajti spraviť nič nemôžu.
Vydané  Text: 
Incident medzi 56-ročným Američanom jazdiacim na Audi a trenčianskou diaľničnou políciou sa odohral na diaľnici, keď hliadka práve merala rýchlosť z idúceho auta bez označenia. Polícia Slovenskej republiky na svojej Facebook stránke uvádza, že posádke policajného auta tento Američan pri obiehaní ukázal vztýčený prostredník a následne dupol na plyn, pričom prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 91 km/h. Podľa komentára polície si muž poplietol kilometre s míľami, lenže keby si rýchlosť 221 km/h pomýlil s 221 míľami za hodinu, išlo by o rýchlosť až 355 km/h. V každom prípade nie je šanca, že by Američan na Audi prekročil rýchlosť náhodou. Policajné vozidlo začalo jazdu Audi monitorovať až po tom, že jeho vodič vztýčil prostredník, preto je na videu zachytená iba jazda prevyšujúca maximálnu povolenú rýchlosť. Policajný radar v tomto prípade nameral prekročenie limitu o 91 km/h, čo je úctyhodný výkon. 56-ročný muž zaplatil najvyššiu možnú pokutu za priestupok vo výške 800 eur, použil na to svoju platobnú kartu. Údajne tvrdil, že keby vedel o policajtoch v aute, prostredník by neukázal. Kto vie, ako by to celé dopadlo, keby za volantom auta sedel Slovák a namiesto Audi by šoféroval Škodu.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.