Nepremeškajte! V marcovom vydaní časopisu auto motor a šport bude vstupenka na RALLYCROSS zdarma!

Vstupenku na FIA CEZ OMV MaxxMotion Rallycross nájdete úplne zadarmo v celom náklade auto motor a športu č. 3/2019!
Vydané  Text: 
V aktuálne pripravovanom vydaní auto motor a šport č. 3/2019, ktoré vychádza v pondelok 18.2.2019, nájdete vstupenku na FIA CEZ OMV MaxxMotion Rallycross v hodnote 10 € **úplne zdarma**! Žiadne chytáky, žiadne registrácie, žiadne zasielanie potvrdzovacích správ! Stačí si kúpiť časopis, v ktorom nájdete vstupenku a tou sa preukážete pri vstupe na Slovakia Ring. FIA CEZ OMV MaxxMotion Rallycross sa uskutoční 30. a 31.3.2019 na Slovakia Ringu v Orechovej Potôni a čitateľ sa môže rozhodnúť sám, v ktorý deň vstupenku využije. Vstupenka je pre 1 osobu na všetky tribúny + **vstup do paddocku**.
### Kedy a kde sa dá kúpiť marcové číslo auto motor a šport? Marcové vydanie časopisu auto motor a šport č. 3/2019 bude v predaji od pondelka 18.2.2019 na celom území Slovenskej republiky za nezmenenú cenu 3,30 €. Časopis kúpite na predajných miestach, kde sa predávajú tlačoviny: v super a hypermarketoch, trafikách, na čerpacích staniciach. S každým zakúpeným časopisom získate novú vstupenku, pričom ich počet nie je obmedzený. ⓘ Ak máte záujem o predplatné časopisu, prejdite na stránku Predplatné auto motor a šport.
### Ako sa dostať na Slovakia Ring? Na Slovakia Ring je najlepšie prísť vlastným autom, ale môžete využiť aj vlakové a autobusové spojenia. Ak idete vlastným autom, Slovakia Ring nájdete 6 km od obce Orechová Potôň, 30 minút od Bratislavy po ceste 572 smer Dunajská Streda. Vlaková stanica v Orechovej Potôni sa nachádza 5 km od okruhu Slovakia Ring. Na vybrané podujatia je k dispozícii kyvadlová doprava autobusmi, pre zistenie aktuálneho trafikonu je potrebné sledovať Slovakia Ring na Facebooku.
### Rally Cross v kocke: Jazdí sa na krátkych tratiach, ktoré sú kombináciou asfaltu a nespevneného povrchu – tzv. šotoliny. Od jazdcov si vyžaduje precíznosť kvôli nesmierne odlišnej adhézii povrchu a zároveň odvahu spojenú s talentom a skúsenosťami. Predsa len ide o kontaktný šport, v ktorom majú jazdci iba niekoľko krátkych kôl na to, aby zvíťazili. Vyraďovacím systémom sa potom tí najlepší stretnú vo veľkom finále.
Všetky informácie o FIA CEZ OMV MaxxMotion Rallycross




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!