VIDEO: Šialená naháňačka v Bratislave

Ku kaskadérskemu výkonu Milana chýbal už len filmový štáb…
Vydané  Text: 
Hrať Need for speed a potom ísť šoférovať sa niekedy neoplatí. Obvzvlášť v prípade, **keď máte uložený 60-mesačný zákaz šoférovania vozidiel…** Vodič Škody Octavie podľa polície **nereagoval na opakované výzvy na zastavenie** po tom, ako jazdil v strednom pruhu. Po Bratislave šiel následne rýchlosťou 120 km/h, a tak **musela policajná hliadka použiť** mimo obytnej zóny **varovné výstrely.** Vodič pokračoval ďalej aj potom, čo **hliadka zasiahla zadné koleso.** Neskôr následovalo nebezpečné kľučkovanie po obchvate, kde jeho rýchlosť dosahovala v niektorých prípadoch aj 150 km/h. Nechýbal ani nebezpečný prejazd cez červenú… Pre správny akčný film chýbala už len kvalitná kamera, väčší filmový štáb a samozrejme happy end pre Milana. **Zastavil ho až obrubník na Miletičovej ulici,** kedy motorista nevymeral zákrutu kvôli rýchlosti. Po havárií bolo auto nepojazdné, a tak vyšla **snaha újsť nazmar,** Milan H. z Bratislavy bol umiestnený do CPZ a teraz mu hrozí **2-ročný trest odňatia slobody.**

Video:








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!