Nedeľník: Najčítanejšie články týždňa #44

Nové BMW radu 8 kabrio, novinky o slovenskom AeroMobile, detaily o Škode Scala či neuveriteľné šialenstvo českého vodiča na diaľnici.
Vydané  Text: 
### Neprehliadnite: Výber najpopulárnejších článkov za posledný týždeň Každý týždeň zverejňujeme desiatky nových príspevkov a je veľmi ľahké stratiť s nimi krok. Sú to príspevky, ktoré môžete prečítať na našej stránke autoviny.sk alebo na našej Facebook stránke Auto Motor a Šport – Slovensko. Preto každú nedeľu prinášame formát **Nedeľník**, v ktorom nájdete súhrn toho najzaujímavejšieho a najčítanejšieho za úplynulý týždeň. V uplynulom týždni sme priniesli opäť veľké množstvo aktualít, tém a zaujímavých príspevkov z prostredia auto-moto sveta a mobility. Určite neprehliadnite náš článok o novom BMW radu 8 vo vyhotovení kabriolet, extrémny prípad šialeného vodiča z českých diaľníc, nového šéfdizajnéra značky Hyundai, pravdu o energetických drinkoch a ich vplyve na mikrospánok či test elektromobilu VXT e-Choice VAN XL. Pripomínam aj **anketu BEST CARS 2019**, do ktorej vám odporúčam sa zapojiť, môžete nielen vybrať auto roka, ale aj vyhrať mesiac s BMW radu X alebo pobyt v úžasnom hoteli. Okrem toho chcem upozorniť aj na aktuálnu skvelú akciu: pri kúpe ročného predplatného magazínu auto motor a šport dostanete ako darček krásny kávovar Tchibo Pure, prípadne budete zaradení do súťaže o množstvo hodnotných cien.

BEST CARS 2019: Hlasujte za najlepšie autá tohto roka a vyhrajte BMW X na mesiac!

Anketa, v ktorej o najlepších autách roka rozhodujete VY! Zapojením sa do súťaže automaticky postupujete do losovania o hodnotné výhry pre súťažiacich!

### Za aktuálny 44. týždeň v roku 2018 vyberáme nasledovné príspevky:

Test elektromobilu VXT e-Choice VAN XL: Milý a rozporuplný

VXT e-Choice patrí medzi najlacnejšie elektromobily na našom trhu, nie je pritom klasifikovaný ako automobil. Má sedadlá, volant, pedále, bezpečnostné pásy a neveľkú kabínu pre dve osoby a v testovanej verzii dokonca rozmernú skriňu na prevoz tovaru.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.