V Top Gear opäť vymenili moderátorov! Pozrite si nové trio

Ak to takto pôjde ďalej, známa televízna relácia dosiahne vyššiu úroveň fluktuácie zamestnancov než má Faurecia. V priebehu dvoch rokov vyskúšala BBC všemožné kombinácie rôznych protagonistov s cieľom dosiahnuť divácky zaujímavú zostavu moderátorov, ktorá by mohla nadviazať na úspech pôvodného tria. A práve v momente, **keď si diváci začali zvykať na relatívne vydarenú zostavu na čele s Mattom… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Ak to takto pôjde ďalej, známa televízna relácia dosiahne vyššiu úroveň fluktuácie zamestnancov než má Faurecia. V priebehu dvoch rokov vyskúšala BBC všemožné kombinácie rôznych protagonistov s cieľom dosiahnuť divácky zaujímavú zostavu moderátorov, ktorá by mohla nadviazať na úspech pôvodného tria. A práve v momente, **keď si diváci začali zvykať na relatívne vydarenú zostavu na čele s Mattom LeBlancom, prišla nečakaná správa o jeho odchode.** Svoje rozhodnutie vtedy vysvetlil tým, že ho práca pre BBC pripravovala o súkromný život a čas, ktorý by chcel stráviť s rodinou.
Po novom **nebude v hlavnej zostave účinkovať už ani Rody Reid, ktorý sa stiahne do úlohy príležitostného hosťa po vzore Sabine Schmitzovej.** Briti tak museli narýchlo zohnať k Chrisovi Harrisovi nových moderátorov. Náhrada odchádzajúcich hviezd však nebude asi slovenským fanúšikom Top Gear príliš povedomá. **Novými tvárami sú totiž Paddy McGuinness, britský moderátor a komik, a Freddie Flintoff, bývalý hráč kriketu, teraz pôsobiaci ako moderátor.** Nováčikovia by sa mali na obrazovke prvýkrát ukázať až v 27. sérii relácie, v tej najbližšej ešte budeme môcť naposledy vidieť LeBlanca aj Reida.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!