Opustené motorové domy: Prečo ľudia zanechali milované odpočívadlá na kolesách svojmu osudu? (GALÉRIA)

Otvorená cesta a dlhé trate kilometrov. Taký je sen mnohých majiteľov karavanov. Sú to ľudia, ktorých život prebieha najčastejšie na kolesách. Mladých, aj starých a u tí na dlhé cesty majú čas najmä na dôchodku.
Vydané  Text: 
Karavany a prívesy milujú aj dovolenkári. Prebehnúť diaľnicu a zastaviť sa tam, kde je pokojné miesto a oddýchnuť vo svojom vlastnom „odpočívadle“.
**Opustené motorové domy** Štatisticky existuje veľa opustených motorových domovov, ponechaných svojmu osudu. Domovov, ktoré už prestali slúžiť, alebo si ich majitelia našli tehlové ubytovanie, alebo jednoducho prestali cestovať.
Vezmite si do ruky čaj, prikrývku a pozrite sa do našej galérie na miesta, ktoré kedysi slúžili iným ako váš gauč a izba teraz vám. *Zdroj: bacroft.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!