Po nakrúcaní ich už nevráti: Ktoré filmové motorky si Tom Cruise obľúbil a vzal rovno domov? (FOTO)

Patrí medzi uznávaných akčných hercov, ktorí sa nenechávajú zastupovať kaskadérmi pri každej filmovej naháňačke. Tom Cruise si dokonca dovolí odšoférovať motorku v 200-kilometrovej rýchlosti za hodinu, so zbraňou v jednej ruke a so sexy herečkou v druhej, a to všetko na jeden záber.
Vydané  Text: 
Jeho majetok má síce hodnotu stoviek miliónov dolárov, chceli by sme však vidieť jeho životnú poistku. Okrem talentu totiž zdedil aj nulový pud sebazáchovy. V autách a na motorkách je ako blázon. Je veľký automobilový nadšenec a túto vášeň vraj zdedil po svojom kamarátovi, zosnulom hercovi Paulovi Newmanovi. Účinkoval v mnohých pretekárskych filmoch, ako napr. **Dni hromu**.
Ešte väčšmi však vraj miluje vzrušenie na motorke, kde môže vo vysokých rýchlostiach predvádzať šialené kúsky. Pamätáme si jeho jazdy od začiatku filmovej kariéry napr. v snímke **Top Gun**, alebo v akčnej sérii **Mission Impossible**. Jeho láska k rýchlym a silným motorkám má za následok, že má garáž plnú zberateľských kúskov. Väčšinou ide o motorky, ktoré si obľúbil počas nakrúcania a nechcel sa ich už vzdať.
*Zdroj: Autobild.de*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!