Škandalózne auto Tigera Woodsa: Pozrite sa, kde sa odohrávali sexuálne orgie najlepšie plateného športovca sveta!

Tiger Woods, bývalý líder svetového golfového rebríčka triumfoval uplynulú nedeľu na podujatí Tour Championship v Atlante. Zahral 11 úderov pod par, čo pre neho znamenalo zisk už 80-tej cennej trofeje. Na greene je kráľ, aký je však šofér?
Vydané  Text: 
Triafať loptičky do jamky mu ide zrejme ľahšie. Na konte už má aj nejakú tú haváriu. Pred pár rokmi na Floride vyletelo jeho auto z cesty a narazilo do požiarneho hydrantu a následne do stromu. Vyviazol bez vážnejších zranení.
Najčastejšie ho bolo vídať v jeho čiernom **Mercedese Benz S65**. Mnohých fanúšikov prekvapil výberom. *„Prečo si radšej nekúpil S63-ku?“* spytovali sa. Možno vyhovoval jeho golfovým potrebám, alebo sa páčil dámam, s ktorými si užíval moto hrátky na zadnom sedadle. S jeho povesťou nekonečného milovníka ich musela čierna limuzína zažiť neúrekom.
*Zdroj: businessinsider.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!