VYHLÁSENIE VÝHERCU súťaže o 2 vstupenky do bazénového Wellness sveta Patince s auto motor a šport č. 9/2018

Vyhlasujeme výhercu lístkov do bazénového Wellness sveta Patince!
Vydané  Text: 
## Súťaž s najčítanejším slovenským motoristickým magazínom auto motor a šport č. 9/2018 o 2 vstupenky do bazénového Wellness sveta Patince! ### Súťažná otázka bola: Aké dva kompaktné modely francúzskych áut sme vyskúšali v Porovnávacom teste v časopise auto motor a šport č. 9/2018? Odpoveď ste mohli nájsť v aktuálnom vydaní časopisu auto motor a šport č. 9/2018.

Nové vydanie auto motor a šport č. 9/2018 už v predaji!

Najnovšie vydanie auto motor a šport č. 9/2018 je v predaji od pondelka 20.8.2018. Ponúkame vám detailný pohľad na obsah nového vydania.




## Vyhlásenie výhercu Radi by sme sa touto cestou poďakovali všetkým zúčastneným. Z počtu zapojených sme boli veľmi milo prekvapení. Gratulujeme náhodne vybranému výhercovi dvoch lístkov do bazénového sveta vo Wellness hoteli Patince, ktorý zverejnil správnu odpoveď na súťažnú otázku v komentári na Facebooku: ### IVAN ŽVACH Výherca bude kontaktovaný prostredníctvom Facebooku v priebehu niekoľkých hodín od vyhlásenia so žiadosťou o doručenie adresy pre dodanie lístkov. Zároveň pripomíname, že výhercom predchádzajúcej edície súťaže sa stala pani JANKA VALOVÁ, ktorá do dnešného dňa nereagovala na naše žiadosti o poskytnutie korešpondenčnej adresy. Prosíme, aby nás kontaktovala na adrese striz@imotormedia.sk.

Patince sú obec na Slovensku v okrese Komárno. Bazénový svet vo **Wellness Hoteli Patince** **** (wellnesspatince.sk) využíva vodu z vlastného termálneho prameňa Hévíz s teplotou 27°C, ktorý vyviera z hĺbky 200 m. Termálna voda v Patinciach sa vyznačuje vysokým obsahom hydrouhličitanov, vápnika, horčíka i síranov a vďaka tomu veľmi priaznivo pôsobí na pohybové ústrojenstvo a proti jeho chorobám.
Bazénový svet vo Wellness Hoteli Patince ****
**Bazénový svet je komplex bazénov** s využitím vody z termálneho vrtu, ktorá je špeciálne upravovaná tak, aby bola zdravotne a hygienicky vyhovujúca. Bazénový svet ponúka napríklad: * rímsky bahenný kúpeľ; * veľký relaxačný bazén; * kľudový bazén; * vírivku; * detský vnútorný bazén; * detský vonkajší bazén; * a vonkajší letný bazén.


(zdroj: wellnesspatince.sk) ### Skrátený štatút súťaže – termín konania súťaže :
**30.8.2018 (17.00 hod) do 12.9.2018 (10:00 hod)**

– termín vyhlásenia výhercov súťaže :
**12.9.2018 (po 12:00 hod)**

– podmienky zapojenia sa do súťaže:
**Odpoveď na súťažnú otázku v termíne konania súťaže**

– súťažná otázka:
**Aké dva kompaktné modely francúzskych áut sme vyskúšali v Porovnávacom teste v časopise auto motor a šport č. 9/2018?**

– špecifikácia ceny:
**dva lístky na 3-hodinový vstup do bazénového Wellness sveta Patince**

Pre úplné znenie všetkých pravidiel súťaže si prečítajte našu stránku **autoviny.sk/sutaze** a kompletný **Štatút súťaže**, ako aj  Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží pre Facebook.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.