VIDEO: Ako by to vyzeralo, keby automechanici hovorili pravdu.

**Na internete sa objavilo nové zábavné video, ktoré si zobralo na mušku práve automechanikov.** Stres z odovzdávania vlastného auta do rúk nejakému neznámemu pánovi v monterkách pozná azda každý majiteľ štvorkolesového miláčika. Neoddeliteľnou a obľúbenou témou takmer každej diskusie o autách býva aj kvalita servisov. **Nekalé praktiky sú v tomto odvetví bežné a častokrát je poškodený práve zákazník, ktorého… Prečítať celé
Vydané  Text: 
**Na internete sa objavilo nové zábavné video, ktoré si zobralo na mušku práve automechanikov.** Stres z odovzdávania vlastného auta do rúk nejakému neznámemu pánovi v monterkách pozná azda každý majiteľ štvorkolesového miláčika. Neoddeliteľnou a obľúbenou témou takmer každej diskusie o autách býva aj kvalita servisov. **Nekalé praktiky sú v tomto odvetví bežné a častokrát je poškodený práve zákazník, ktorého vozidlo sa domov vracia v horšom stave než predtým.** Video divákovi prezentuje až nečakane úprimný rozhovor medzi zamestnancom servisu a majiteľom opraveného vozidla, ktorý sa chystá zaplatiť za všetky zákroky.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »