Pozrite si hrdinského Chucka Norrisa v novej reklame na Toyotu!

**Dokáže nová Toyota Tacoma nahradiť Chucka Norrisa?** V tomto duchu sa nesie najnovšia reklama japonskej automobilky na ich najnovší pikap. **Video začína pohľadom na Chuckovu každodennú rutinu (relaxačné rozbíjanie tehál holými rukami),** keď ho zrazu preruší majiteľ Toyoty s prosbou o podpis. Akonáhle Norris fanúšikovi podpíše nový pikap, **z Tacomy sa stane hrdina, ktorý vystreľovacím lanom… Prečítať celé
Vydané  Text: 
**Dokáže nová Toyota Tacoma nahradiť Chucka Norrisa?** V tomto duchu sa nesie najnovšia reklama japonskej automobilky na ich najnovší pikap. **Video začína pohľadom na Chuckovu každodennú rutinu (relaxačné rozbíjanie tehál holými rukami),** keď ho zrazu preruší majiteľ Toyoty s prosbou o podpis.
Akonáhle Norris fanúšikovi podpíše nový pikap, **z Tacomy sa stane hrdina, ktorý vystreľovacím lanom zachráni človeka uväzneného v tekutom piesku, chytí do matracov padajúceho robotníka z lešenia, dá dole dieťaťu futbalovú loptu zo stromu a zvíťazí v súboji s agresorom v bočnej uličke.** A keď Tacoma akurát nezachraňuje alebo nebojuje, dokáže surfovať, tancovať na parkete a vyhrávať šachové turnaje. Všetko sa končí v reklamnej agentúre, ktorá sa rozhodla nahradiť Chucka práve novou Toyotou, čo nenechalo Norrisa chladným.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.