Natankujte na OMV a vyhrajte Audi Q2

Tankujte na OMV a získajte šancu vyhrať Audi Q2 a množstvo hodnotných cien. Zdvojnásobte svoje šance na výhru tankovaním OMV MaxxMotion Performance Fuels. Palivá MaxxMotion Performance Fuels ponúkajú maximálny výkon a ochranu motora
Vydané  Text: 

Natankujte na OMV a vyhrajte Audi Q2
### Tankovanie kvalitných palív OMV teraz prináša ďalšiu výhodu. Zákazníci, ktorí sa zúčastnia novej spotrebiteľskej súťaže OMV, môžu byť bohatší na konci leta o nové Audi Q2. Získať ho môžu za tankovanie kvalitných palív OMV. Tí ktorí tankujú prémiové palivá OMV MaxxMotion Performance Fuels majú dvojnásobnú šancu. Súťaž trvá počas augusta a septembra.

„*Naši zákazníci sa môžu zapojiť do súťaže jednoduchým natankovaním svojho vozidla. A keďže palivá OMV MaxxMotion zvyšujú výkon, tak sme sa rozhodli, že zvýšia aj šancu na výhru. Pre niekoho to možno bude ďalší dobrý dôvod vyskúšať vysokokvalitné palivá*,“ hovorí Michaela Kuzmínová, marketingová manažérka OMV Slovensko. Šanca na výhru je na dosah. Zákazníci, ktorí natankujú aspoň 35 litrov palív OMV s výnimkou LPG alebo AdBlue získajú stierací žreb. Tí, ktorí natankujú OMV MaxxMotion 100plus alebo OMV MaxxMotion Diesel získajú stieracie žreby dva, čím zvýšia svoju šancu na výhru. Unikátny kód, ktorý nájdu pod zotretou vrstvou je potom potrebné zaregistrovať na stránke www.omv.sk/sutaz, alebo zaslaním SMS správy v tvare „OMV (medzera) číslo kódu“ na skrátené číslo 6661. Zaregistrovať si môže každý zákazník neobmedzený počet kódov, každý však iba raz. **Víťaz hlavnej ceny sa môže tešiť na nové Audi Q2 1,4 TSFI**. Okrem hlavnej ceny OMV pripravila každotýždenné žrebovanie o predplatenú kartu OMV Value Card v hodnote 500 eur. Špeciálna cena je pripravená aj pre milovníkov cyklistiky – **4 VIP lístky na Majstrovstvá sveta v cyklistike**, ktoré sa tento rok uskutočnia v rakúskom Innsbrucku. Víťazom je však každý, kto tankuje OMV MaxxMotion Performance Fuels. Aditíva so špeciálnym zložením vylepšujú účinnosť paliva, zaisťujú optimálnu funkcionalitu a zabezpečujú dlhú životnosť motora. Výsledkom je aj zlepšené zrýchlenie a celkovo lepší výkon1. Súťaž potrvá od 1. augusta 2018 do 30. septembra 2018. Presné pravidlá možno získať na každej čerpacej stanici OMV a na www.omv.sk/sutaz.


1Výhody a účinky paliva sú ovplyvnené aj vozidlom, správaním vodiča a technickým stavom motora a sú založené na porovnaní s palivom, ktoré spĺňa miestne minimálne požiadavky noriem STN EN 590 a STN EN 228.








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.