Interiér nového Mercedesu GLE odhalený! Pozrite si tajné fotografie

Na nemeckom fóre značky Mercedes-Benz sa objavili prvé neoficiálne fotografie interiéru, ktorý by **mohol patriť budúcim generáciám modelov GLE a GLE Coupe.** Ani tieto modely sa nevyhnú digitalizácii a **automobilka ponúkne zákazníkom najnovšie rozhranie MBUX z Triedy A** s podporou hlasového ovládania. Odkaz na najmenší model nachádzame aj pri pohľade na totožný panel klimatizácie. **Inak tvarované budú centrálne výduchy s obdĺžnikovým… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Na nemeckom fóre značky Mercedes-Benz sa objavili prvé neoficiálne fotografie interiéru, ktorý by **mohol patriť budúcim generáciám modelov GLE a GLE Coupe.** Ani tieto modely sa nevyhnú digitalizácii a **automobilka ponúkne zákazníkom najnovšie rozhranie MBUX z Triedy A** s podporou hlasového ovládania. Odkaz na najmenší model nachádzame aj pri pohľade na totožný panel klimatizácie. **Inak tvarované budú centrálne výduchy s obdĺžnikovým vzhľadom,** terénne schopnosti majú cestujúcim pripomínať masívne madlá na stredovom tuneli. Novinka by sa mala oficiálne predstaviť ešte koncom tohto roka, pravdepodobne na autosalóne v L.A.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »