Navrhuje šatičky pre ženy, no doma je riadny chlap a vlastní najdrahšiu zbierku automobilov na svete! (GALÉRIA)

Môže si otvoriť vlastné automobilové múzeum! Neuveríte, čo všetko vlastní tento známy módny návrhár. Ralph Lauren nemusí byť znalcom áut, stačí že je muž a má vkus.
Vydané  Text: 
Ralph Lauren
Hodnota majetku tohto módneho guru činí približne 6,8 miliárd dolárov a jeho spoločnosť sa hodnotí ako 10. najbohatšia módna firma na svete. **A čo robí so všetkými svojimi peniazmi?** Ako kedysi povedal: „Nevytváram oblečenie, navrhujem sny.“ A tiež si svoje sny aj kupuje. Lauren vlastní jednu z najexkluzívnejších, najvzácnejších a najdrahších zbierok automobilov na svete. Jeho zbierka má cenu 300 miliónov amerických dolárov. Je umiestnená v stráženej garáži, ktorá je akýmsi mega drahým archívom, aj dielňou s približne 43 vozidlami.
1996, MCLAREN F1 LM
**Lauren miluje klasiku** Väčšina jeho drahších vozidiel pochádza z 70. a 80. rokoch, keď ho zasiahlo automobilové nákupné šialenstvo. Módny podnikateľ sa láskou k autám nikdy netajil. Ale nakupuje iba autá, ktoré má rád a značky, ktoré obľubuje. Je majiteľom 11 Ferrari, piatich Jaguárov a rovnako piatich Bugatti. Vlastní aj niekoľko Porsche. Ale budete prekvapení, že v zbierke nemá žiadny Rolls-Royces alebo Maserati. Pre neho je to všetko o osobnom vkuse. *Zdroj: autoexpress.co.uk*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.