Nestačia mu najdrahšie motorky a autá: Čím sa slávny herec prepravuje do obchodu, keď má chuť na cheeseburger! (GALÉRIA)

Úspešná kariéra herca Harrisona Forda mu umožnila nakupovať a užívať si svoju vášeň, ktorou sú autá, motocykle a lietadlá. Harrison Ford sa preslávil svojimi hlavnými úlohami vo filme Star Wars či ako protagonista filmovej série o archeológovi Indianovi Jonesovi.
Vydané  Text: 
Päť z jeho filmov patrí medzi 30 najlepších amerických blockbusterov v histórii kinematografie. Ford tiež hral Ricka Deckarda v prvom sci-fi filme Blade Runner (1982) aj v jeho pokračovaní Blade Runner 2049. Za svoju úlohu ako John Book v thrilleri Witness (1985) bol nominovaný na Oscara za najlepšieho herca. Lukratívne úlohy mu poskytli dosť príležitostí a financií obklopiť sa majetkom na kolesách a urobiť si aj kurz pilota.
**Lieta kvôli jedlu** *„Mám asi päť BMW motocyklov, niekoľko Harleyov, cestné Hondy a Truimph,“ hovorí herec. „Som ale single jazdec, rád jazdím sám, iba ja a vietor vo vlasoch.“* V istom rozhovore pre The Mail On Sunday sa vyznal k veľkej láske k lietaniu. *„Všetky moje lietadlá lietajú výborne, aj preto ich stále vlastním tak veľa. Som na lietaní taký závislý, že si často zaletím na druhý koniec pobrežia len kvôli cheeseburgeru.“* **Pozrite sa do galérie na niektoré z jeho vzácností.** *Zdroj: Thedrive.com, dailymail.com, topspeed.com, quora.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.