Čakali ste najrýchlejší športiak? TOTO je auto, ktoré použili pri Veľkej vlakovej lúpeži!

Auto, ktoré bolo spolupáchateľom pri Veľkej vlakovej lúpeži zakúpil tajomným zberateľ vozidiel za astronomickú sumu. Lotus Cortina, ktorý mal najazdených len 3 000 kilometrov patril zločincovi menom Bruce Reynolds, ktorý bol aj hlavným mozgom útoku na vlak.
Vydané  Text: 
Ten sa uskutočnil v Hertfordshire v roku 1963. Celý gang vtedy ukradol z poštového vlaku viac ako 3 milióny libier v použitých bankovkách.
Po viac ako 20 rokoch bolo biele auto s výraznými zelenými svetlami po stranách „zadržané“ v islom britskom zámku. Pozoruhodný Ford bol v perfektnom stave. Vo svojej dobe patril k jedným z najkrajších vozidiel začiatku šesťdesiatych rokov. Reynolds sa po úteku skrýval v Mexiku a v Kanade predtým, než ho v roku 1968 chytili v Torquay a odsúdili na 25 rokov väzenia.
Zadržaný Bruce Reynolds.
Po prepustený v roku 1978 sa dostal do väzenia po druhý raz za obchodovanie s drogami. Čo sa týka auta, s pôvodným evidenčným číslom BMK 723A ho zakúpil záhadný nadšenec, ktorý si ho ponechal vo svojej súkromnej zbierke. *Zdroj: telegraph.co.uk*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.