Skvosty na kolesách patriace Michaelovi Jacksonovi: V klipoch používal vlastné autá! (FOTO)

Aj po 11 rokoch stále patrí medzi najpredávanejších umelcov s 13 Grammy, 26 americkými hudobnými cenami a 39 Guinnessovými rekordmi. Bol známy svojou chytľavou hudbou a revolučnými tancami.
Vydané  Text: 
Ochranná maska musí byť, aj v aute.
Kariéru naštartoval v roku 1964 so svojimi staršími bratmi v kapele Jackson 5. Pesničky katapultovali malého Michaela do hviezdnych výšin. Začal sám s početnými úspešnými nahrávkami singlov ako „Bad“, „Beat It“ alebo „The Way You Make Me Feel“. A kto by zabudol na jeho hudobné video pre pesničku „Thriller?“ Klip zlomil rekordy a vo svojej dobe patril medzi najdrahší videoklip na svete. Kráľ popu, ako sa Michaelovi hovorí, zanechal obrovské dedičstvo, ktoré neprelomí hádam žiadny súčasný hudobník.
Tanec v klipe The Way You Make Me Feel bol jeho neoddeliteľnou súčasťou a auto v pozadí bolo taktiež údajne jeho.
Po svojom odchode zanechal aj garáž plnú automobilov. Niekto, kto bol už v 90-tych rokoch šoférom, vie oceniť všetky staré typy vozidiel; veľké, malé, staré aj nové. Po jeho smrti obsah jeho garáže šokoval nielen fanúšikov, ale aj muzikantov a nadšencov áut. Poďme sa pozrieť na časť zbierky áut, ktorú po sebe zanechal. Niektoré zo svojich vlastných áut požičal aj do svojich videoklipov. **[Kliknite na Videoklip The Way You Make Me Feel, kde sa zaskvie jedno z nich. ](https://www.youtube.com/watch?v=HzZ_urpj4As)** *Zdroj. carnews.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »