Motocyklové legendy: Najznámejší televízny otec so synom so zlatými ručičkami a božskou dieľňou! (GALÉRIA)

Keď sa Americký Chopper v roku 2003 prvýkrát objavil na televíznych obrazovkách, bola to šou zameraná na fanúšikov motocyklov. Napriek tomu ju začali sledovať aj ostatní diváci. Bavili ich nielen nádherné úpravy motoriek, ale aj nekonečné hádky a reality šou rodiny Teutulových.
Vydané  Text: 
Hviezdami sa stali otec a syn, **Paul Teutul Sr a Paul Teutul Jr**. Ich spoločnosť, Orange County Choppers v Newburghe v New Yorku vytvorila množstvo úžasných motocyklov počas deviatich rokov, kedy ich šou vysielali na Discovery Channel a TLC. Ale buďme úprimní, väčšina ľudí aj tak sledovala, ako sa títo muži spolu hádali a kričali na seba.
V skutočnosti sa ich vzťah stal ikonickou časťou programu, a jedným z najznámejších meme na internete! Ale bohužiaľ, znamenal rozpad firmy a ich osamostatnenie v roku 2008, aj keď program zostal v televízii až do záverečnej epizódy, do 11. decembra 2012. **Pozrite sa do galérie na niektoré z ich najlepších a najhorších motocyklov postavených v „American Chopper“.** *Zdroj: Carnews.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »