SLEDUJTE NAŽIVO predstavenie prvého SUV od Rolls-Royce: CULLINAN!

PRÁVE TERAZ! Cullinan je priamou odpoveďou na neustále rastúci dopyt verejnosti po automobiloch kategórie SUV a takisto reakciou na popularitu tohto segmentu v Číne
Vydané  Text: 


Predávať sa začne tento rok a aj keď sa automobilka bráni označeniu za SUV, v skutočnosti bude ich nový model zaraďovaný práve do tejto sorty automobilov.



Model Cullinan je dlho očakávaný a automobilka ho prezentuje ako svoju „finálnu výzvu“. Prvé SUV od renomovanej britskej značky Rolls-Royce má potenciál a ambície stať sa vôbec najluxusnejším esúvečkom sveta a myslíme si, že o tomto prvenstve nikto nepochyboval už v čase, keď koncern ohlásil vývoj takéhoto modelu.

Cullinan preberie typický dizajnový jazyk automobilky, predvedie ho však v celkom novej forme. SUV bude v porovnaní s nadrozmernými limuzínami výrazne vyššie, čím sa docieli celkový mimoriadny dojem.



Projekt Cullinan je priamou odpoveďou na neustále rastúci dopyt verejnosti po automobiloch kategórie SUV a takisto reakciou na popularitu tohto segmentu v Číne. Čína je momentálne pre britský Rolls-Royce strategickým trhom a očakávame, že najväčšie odbytisko pre nový model bude práve na ďalekom východe.


SLEDUJTE S NAMI PRIAMY PRENOS Z PREDSTAVENIA ÚPLNE PRVÉHO SUV OD ZNAČKY ROLLS-ROYCE – MODEL CULLINAN!

Priamy prenos začína o 12:30 hodine nášho času.






Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.