Máj – najzamilovanejší mesiac plný svadieb a ozdobených áut (GALÉRIA)

Všetci sa za ním otáčame, mávame mu, trúbime na neho. Svadobný sprievod ozdobených áut a autobusov je parádna „podívaná“. Väčšina novomanželov sa snaží zarezervovať si termín svadby práve na máj, keď všetko vonku krásne kvitne, vonia a pôsobí tak romanticky.
Vydané  Text: 
Zdroj: Pinterest
A aby si svadbu užili aj susedia či len zvedaví okoloidúci, so svadobnou ozdobou to preháňame. Bábiky na prednej kapote už vyšli z módy a dnes sa tam ocitá skutočne čokoľvek. Najčastejšie sú to však kvety.
Zdroj: Pinterest
**Práve oddaní** Pergolu s nápisom „just married – práve oddaní“ na zadnom skle poznáme najmä z amerických filmov. Nechýbajú plechovky na šnúrke, uviazané o podvozok, aby pri jazde poriadne rinčali. Zvyk ozdobiť si takto svadobný voz, s ktorým už odchádzajú novomanželia z kostola je čoraz viac populárny aj u nás.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!