Audi Q8 sa ukázalo na prvých fotkách. Samozrejme, okrem kontúr neukázalo nič

Na finálny dizajn nového Audi Q8 si skrátka budeme musieť počkať až do doby jeho oficiálneho debutu na autosalóne v Číne, teraz však automobilka vypustila von fotky modelu „obkresleného“ reflexnou páskou. Z fotiek vieme posúdiť aspoň približné tvary nového obrieho SUV.
Vydané  Text: 
Nové Audi Q8 očakávame už pomerne dlho. Konkurent pre najväčší Mercedes-Benz je už prakticky hotový, ale oficiálne sa ukáže až na čínskom autosalóne. Dovtedy sa verejnosť musí uspokojiť s tmavými fotografiami, na ktorých sú zvýraznené iba vybrané kontúry nového automobilu. Môžeme z nich usudzovať, že Q8 bude mať dlhý predný previs, obrovské kolesá, vysokú svetlú výšku a pomaly sa zvažujúcu strechu vzadu. Nebude to tradičné SUV-kupé, aké poznáme od BMW a Mercedesu, riešenie od Audi by mohlo byť o niečo praktickejšie.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »