VYHLÁSENIE SÚŤAŽE s Pohárom Ligy majstrov UEFA!!!

Minulý týždeň bol v Bratislave vystavený Pohár Ligy majstrov a pri tejto príležitosti sme uviedli novú súťaž o zaujímavé ceny. Teraz si prečítajte jej vyhlásenie.
Vydané  Text: 

Pohár Ligy majstrov UEFA zavítal na Slovensko

V dňoch 19.4. – 20.4. bol v bratislavskom Auparku vystavený ušatý pohár Ligy majstrov. A nielen to! Každý správny futbalový fanúšik sa s ním mohol dokonca i vyfotiť.

SÚŤAŽ na tento týždeň s Pohárom Ligy majstrov UEFA
Tí najskalnejší futbaloví nadšenci sa mohli zapojiť do našej súťaže a vyhrať jeden z troch futbalových balíčkov od značiek Pepsi a Lay’s, ktoré trofej na Slovensko prinášajú. Každý z troch balíčkov obsahuje tričko s motívom Pepsi a UEFA Ligy majstrov, hrnček na kávu a čiapku s motívmi UEFA a tiež plechovku Pepsi a balíček chipsov Lay’s Strong. Taká základná výbava pre každého fanúšika futbalu 🙂
SÚŤAŽ na tento týždeň s Pohárom Ligy majstrov UEFA

Ako sa zapojiť do súťaže?

» Stačí nám napísať mená aspoň dvoch futbalových hostí, ktorí si vystavenie trofeje Ligy majstrov v Auparku určite nenechajú ujsť.

Mená aspoň dvoch futbalových hostí nám napíšte do komentára pod článkom alebo na e-mailovú adresu striz@imotormedia.sk s predmetom správy „Súťaž s UEFA“. Zlosovanie výhercov sa uskutoční v pondelok 23.4.2018 v doobedňajších hodinách, každého z výbercov budeme kontaktovať prostredníctvom Facebooku. VEĽA ŠŤASTIA




Vyhlásenie súťaže (25.4.2018)

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do našej súťaže. Zapojili ste sa nielen formou komentáru pod článkom, ale aj prostredníctvom e-mailu, čo nás veľmi teší a vaša aktivita je dôkazom, že máte o naše súťaže záujem. Spomedzi komentárov aj e-mailov sme náhodne vybrali desiatich finalistov, z ktorých sme opäť náhodne vybrali troch výhercov.

Meno výhercu sme odstránili z dôvodu ochrany osobných údajov







Pre ostatných, ktorí si tentokrát neprečítali šťastnú správu, dávame do pozornosti našu aktuálnu súťaž:
O exkluzívnu vstupenku pre 2 osoby na FIM EWC – MS vytrvalostných pretekov cestných motocyklov na termín 12.5.2018 platnú pre vstup na tribúnu A + vstup do paddocku + grid walk.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »