NÁVOD: Chcete mať na ploche mobilu ikonu Auto Motor a Šport s okamžitým prístupom?

Ak máte smartfón, môžete mať okamžitý prístup na stránky magazínu Auto Motor a Šport hneď teraz a dokonca bez inštalovania akejkoľvek aplikácie.
Vydané  Text: 
NÁVOD: Ako mať na ploche telefónu ikonu Auto Motor a Šport s okamžitým prístupom?
Všetko je dnes v mobiloch a platí to aj pre médiá. Preto sú naše stránky prispôsobené nielen počítačom a tabletom, ale aj supermoderným smartfónom a tiež starším telefónom s nižšími rozlíšeniami displejov. Aktívne pracujeme aj na našej Facebook stránke, kde je vás už 5-tisíc a počet fanúšikov rastie, čo nás nesmierne teší. Naša stránka na Facebooku je plná odkazov na top články z oblasti automobilizmu, vtipných i poučných videí, fotiek a všetkého obsahu, ktorý je práve v kurze. Sme preto radi, že môžete mať odkaz na našu stránku k dispozícii okamžite, priamo z plochy mobilného telefónu. Je to mimoriadne jednoduché.

Stačí vykonať nasledovné kroky:

#1 Na Facebooku nájsť našu stránku Auto Motor a Šport
#2 V pravom hornom rohu kliknite na tri bodky, následne sa otvorí menu, ktoré musíte zrolovať celkom dole
#3 V tomto menu kliknete na možnosť „Vytvoriť skratku“. A JE TO! Na ploche sa vám automaticky objaví ikona magazínu Auto Motor a Šport a kliknutím na ňu sa okamžite otvorí naša stránka.
NÁVOD: Ako mať na ploche mobilu ikonu Auto Motor a Šport s okamžitým prístupom?




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.