EXKLUZÍVNE: Amazon pravdepodobne nepredĺži zmluvu s Clarksonovou The Grand Tour!

Čo bude ďalej?
Vydané  Text: 
Len pred niekoľkými hodinami začala internetom kolovať správa o údajnom zrušení jednej z najpopulárnejších motoristických relácií na svete. Nemenovaný zdroj pre denník Daily Mail uviedol, že Amazon nepočíta s predĺžením zmluvy a vo výrobnom štábe panuje nervozita.
Pôvodná zmluva z roku 2015 počítala s minimálne 3 sériami, takže sa fanúšikovia môžu tešiť ešte na minimálne jednu zazmluvnenú sezónu. Už teraz je však jasné, že The Grand Tour je celosvetovo úspešným projektom a prípadné nepredĺženie zmluvy by bolo vyslovene nelogické. O pokračovaní sa zvyčajne rozhoduje ešte pred vypršaním lehoty a nerozhodnosť Amazonu zrejme vystrašila niektorých členov tímu.
Na špekulácie už stihol zareagovať aj hlavný protagonista televíznej show, Jeremy Clarkson, ktorý odkázal svojim 7,2 miliónom fanúšikom na sociálnej sieti Twitter, aby denníku Daily Mail v tomto smere neverili.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »