725-koňové Audi RS6+ Jona Olssona je skrátka splneným snom každého chlapca

Predchádzajúcu RS6 mu niekto ukradol a podpálil, tá nová však pôvodnú prekonala snáď v každom ohľade. Nebudeme sa tajiť tým, že úprimne závidíme. Ale iba v tom dobrom, toto by sme určite chceli parkovať na príjazdovej ceste pred domom.
Vydané  Text: 
Jon Olsson je špičkový športovec zo Švajčiarska, pozornosť verejnosti si však získava aj tým, že sa okolo neho sústreďuje nápadne veľa sponzorov. Jedným z tých prestížnych je aj automobilka Audi, ktorá mu pravidelne pripravuje špeciálne edície svojich automobilov. V nich sa potom nielen predvádza na internete, ale auto aj reálne využíva pri doprave v rámci svojej športovej činnosti. Olsson medzičasom vystriedal napríklad aj špeciálne upravený superšport AUDI R8 a tiež Audi RS6 DTM, avšak tú mu niekto ukradol a podpálil.
Nové 725-koňové AUDI RS6+ s ohromujúcim dizajnom je kuriozitou aj v časoch, keď sa na internete objavuje kadečo. Najnápadnejšou úpravou je čierno-biele vyhotovenie karosérie, pričom automobil je z polovice čierny, z druhej biely. Všadeprítomné nálepky s logami sponzorov na tomto aute vyzerajú prekvapivo dobre a kuriozitou je, že pneumatiky značky Continental sú z boku vybavené nálepkami Michelin.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.