Veľké odhalenie: Tvorcovia konečne prezradili, aký typ auta vlastnil Homer Simpson! Tipli by ste čínsku značku?

Počas dlhých, takmer 30 rokov žili všetci televízni fanúšikovia v ťažkej nevedomosti. Len nedávno prišli producenti seriálu Simpsonovci s odhalením, na čom vlastne jazdil po celý čas starý Homer.
Vydané  Text: 
**Ružový diabol** Ružové autíčko, ktoré už tisíckrát havarovalo, bolo zlisované, zmizlo, uniesli ho mimozemšťania má svoju značku a skutočného výrobcu. Od začiatku bolo mimoriadne ťažké presne určiť, čo za auto je tento ružový sedan. Podľa dizajnových prvkov sa podobal na mnohé zo skutočných áut. V poslednej epizóde však prišlo odhalenie. Ide o **Plymouth Junkerolla** z roku 1986. Originálne auto bolo vyrobené tri roky pred tým, než sa vôbec seriál začal. Junkerolla má dvojlitrový štvorvalcový motor z Chryslera s pohonom 84 koní.
**Čínska replika?** Pokiaľ by sme išli veľmi do detailov, pokojne by to mohlo byť aj čínske autíčko **Hongqi CA750F**, ktoré bolo postavené na kolesá ešte pred rokom 1986 a poslané do USA na predizajnovanie a kontrolu, čo možno Američania hneď využili a skopírovali čínsky výrobok… veď si ho sami porovnajte!
*Zdroj: jalopnik.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »