EXKLUZÍVNE: Nový Ford Focus zachytený bez maskovania!

Fotografiu zachytil náhodný okoloidúci.
Vydané  Text: 
Do redakcie portálu vezess.hu dorazila fotografia, ktorá kompletne odhaľuje vzhľad nového Fordu Focus. „Zdravím, myslím si, že som v Portugalsku videl nový Focus. Nedokázal som nasnímať viac fotografií, pretože ma začali naháňať. Žena v strede po mne kričala, aby som nič nefotografoval,“ okomentoval svoj zážitok autor fotografie Tamás. Ten ich pravdepodobne pristihol počas výroby propagačných materiálov.
My môžeme len dodať, že auto na obrázku sa veľmi podobá na zakamuflované Fordy, ktoré už nejaký čas testujú v skutočnej premávke. Už z prvej fotografie je jasné, že nová generácia bude pôsobiť oveľa dynamickejším dojmom ako súčasná. Vzhľad aktuálne predávaného modelu totiž mnohí označujú za nudný či priam ťažkopádny.
Nová generácia by mala priniesť vylepšené asistenčné systémy, vrátane poloautonómneho riadenia. Pod kapotou sa objavia už dobre známe preplňované motory 1.0 a 1.5 EcoBoost a časom by sa na trh mala prísť aj hybridná verzia. Ford Focus plánujú predstaviť už v priebehu tohto roka, presný dátum zatiaľ nepoznáme.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.