Vyhlásenie súťaže o hodinky Suzuki Vitara v hodnote 150 €!

Váš záujem o našu poslednú súťaž nás veľmi milo prekvapil.
Vydané  Text: 

VEĽKÁ SÚŤAŽ O HODINKY V HODNOTE 150€ od Suzuki Slovakia
SÚŤAŽ: Vyhrajte hodinky Suzuki Vitara v hodnote 150€! Stačilo odpovedať na jednoduchú otázku a splniť základné podmienky pre účasť.

PODMIENKY:
1. Odpovedajte na otázku: Koľko hviezdičiek získal model Vitara v nárazových testoch Euro NCAP?
2. Staňte sa fanúšikom facebookovej stránky Auto Motor a Šport – Slovensko
3. Zdieľajte VEREJNE príspevok súťaže na svojom profile.

VEĽKÁ SÚŤAŽ O HODINKY V HODNOTE 150€ od Suzuki Slovakia
Do súťaže sa zapojili stovky čitateľov Autovín a Auto Motor a Športu, čo predčilo naše očakávania a presvedčilo nás, že máte záujem o ceny, ktoré pre vás pravidelne v redakcii pripravujeme. Zlosovanie výhercov naplánované v priebehu mesiaca február sme zrealizovali už dnes, 14. februára 2018, práve na Valentína. Výhercu sme vyberali náhodne výberom súťažiacich z komentárov na našom Facebookuv komentároch k článku súťaže. Z vybraných 20 súťažiacich sme potom opäť náhodne vybrali jedného, ktorý sa stal finalistom.
Výhercom súťaže o hodinky s brandingom Suzuki Vitara v hodnote 150 eur sa stáva:

Meno výhercu sme odstránili z dôvodu ochrany osobných údajov



Výhercu kontaktujeme v priebehu tohto mesiaca, prípadne nech sa nám ozve skôr do správy na Facebooku s adresou, na ktorú budeme môcť hodinky doručiť.








Pokračujte na ďalší príspevok »



auto motor a šport č. 4/2024

Štatút reklamnej a propagačnej súťaže FERRAGAMO RED LEATHER – auto motor a šport č. 4/2024

  • PREAMBULA Tento Štatút propagačnej a reklamnej súťaže FERRAGAMO RED LEATHER – auto motor a šport“ (ďalej len „Súťaž“) je záväzným dokumentom, ktorý upravuje pravidlá Súťaže a presne určuje podmienky riadneho priebehu Súťaže (ďalej len „Štatút“). Článok I VYHLASOVATEĽ A PARTNER SÚŤAŽEInzercia 1.1 Vyhlasovateľom Súťaže je spoločnosť Motor Media CS s.r.o., sídlo: Námestie slobody 11, 811 06 Bratislava – mestská časť… Prečítať celé

      
  • auto motor a šport č. 4/2024

    Štatút reklamnej a propagačnej súťaže MONTBLANC LEGEND BLUE – auto motor a šport č. 4/2024

  • PREAMBULA Tento Štatút propagačnej a reklamnej súťaže MONTBLANC LEGEND BLUE – auto motor a šport“ (ďalej len „Súťaž“) je záväzným dokumentom, ktorý upravuje pravidlá Súťaže a presne určuje podmienky riadneho priebehu Súťaže (ďalej len „Štatút“). Článok I VYHLASOVATEĽ A PARTNER SÚŤAŽEInzercia 1.1 Vyhlasovateľom Súťaže je spoločnosť Motor Media CS s.r.o., sídlo: Námestie slobody 11, 811 06 Bratislava – mestská časť… Prečítať celé