Volkswagen zverejnil oficiálnu skicu nového Touaregu. Prečo, keď ho už celý svet videl odhalený?

Nemecký koncern Volkswagen zverejnil skicu úplne nového SUV Touareg. Nová generácia esúvečiek sa však už nechtiac ukázala na verejnosti bez maskovania, na čo teda koncern robí tento krok?
Vydané  Text: 

Nový Volkwagen Touareg už očakávame s veľkým nadšením. Populárne SUV určuje, akým smerom sa uberať celý trh a jeho budúca podoba nám preto môže prezradiť viac o budúcnosti európskeho autopriemyslu.

Nemecký koncern Volkswagen teraz zverejnil skicu úplne nového Touaregu. Nová generácia esúvečiek sa však už nechtiac ukázala na verejnosti bez maskovania, prečo teda automobilka spravila takýto krok? Volkswagen má svoj marketingový plán a bez ohľadu, aké fotky sa kde na internete objavia, on sa ho skrátka bude držať. Preto máme od minulého piatka poznať prvú skutočne oficiálnu skicu novej generácie Touaregu (kresba vyššie).
ZDROJ: MOTOR1.COM

Nový VW Touareg zachytený bez maskovania! Páči sa vám?

Éra hranatých tvarov ešte, zdá sa, neskončila. Podľa neoficiálnych obrázkov, ktoré na svojom webe zverejnil portál Motor1.com, preberie novinka dizajn konceptu T-Prime z roku 2016. Celok by mal pôsobiť prémiovejším a uhladenejším dojmom. Zaujímavá je masívna predná maska prepojená so svetlometmi à la model Arteon. Touareg bude mať veľmi blízko k prémiovému SUV Audi Q7, a to vďaka zdieľanej platforme MB Evo. Hovorí sa, že pod kapotou nájdeme dvojlitrové pohonné jednotky, výkonnejšia verzia R by pritom mohla využiť 2,5 litrový päťvalec od Audi. V súčasnosti už nové SUV schádza z výrobných liniek bratislavského Volkswagenu a svetu sa oficiálne predstaví v priebehu budúceho roka – pravdepodobne na autosalóne v Pekingu.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!