Topili by ste sa dobrovoľne v dodávke, hoci za pár miliónov? Títo herci si to doslova užívali! (VIDEO)

Je veľa filmov, v ktorých auto, dodávka či motorka padajú s hercami do vody. Tí sa buď zachránia, alebo ostanú uväznení vo vraku na dne. Na podobné scény zvykneme zabúdať. Je však jedna taká mokrá, z ktorej zimomriavky máme dodnes.
Vydané  Text: 
Kto nevidel film Počiatok, revolučnú snímku na filmové efekty, šup stiahnuť z online filmotéky a máte postarané o parádny večer. Veľa sa už diskutovalo na jeho hlavnú tému, ktorou je snívanie, bdenie, podvedomie, nadvedomie. **Filmové topenie, ktoré nás baví** Hýkali sme nad extra kamerou, inovátorským strihom aj špeciálnymi efektami. Vizuálne a technicky sa nám však najviac zapísala do pamäti paradoxne scéna, celkom jednoduchá, ale sledovali sme ju bez dychu! Hlavní hrdinovia v nej totiž padajú v dodávke do vody a topia sa. Ani však nemihnú brvou!
Hoci ide o spomalené zábery, sú autentické, bez počítačových trikov! Všetci sa museli namočiť, vyskúšať si zadržať dych, potlačiť paniku z pocitu topenia sa a zahrať aj pod vodou, že vlastne len spia. **Trénovali pľúca** Úžasné herectvo, a keď vám ešte prezradíme, že scénu nakrúcali až 7-krát a dych museli zakaždým zadržať na celé tri-štyri minúty, kým dostali od potápačov kyslík z bomby, klobúk dolu! Pozrite si scénu z filmu vo **[VIDEU.](https://www.youtube.com/watch?v=3A1pIRXPCL8)** *Zdroj: mtv.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »