Nový Hyundai Santa Fe môže zachrániť život aj vášmu dieťaťu! Ako?

Veľký palec hore pre Hyundai.
Vydané  Text: 
Štvrtá generácia modelu Santa Fe prináša pokročilé asistenčné systémy a viac priestoru pre posádku. Novinka je atraktívnejšia aj po dizajnovej stránke. Predná maska s kaskádovým efektom využíva veľkú mriežku chladiča, úzke denné svetlomety a výrazné chrómové prvky. Na rozdiel od menšieho modelu Kona nové Santa Fe pôsobí o niečo elegantnejším dojmom.
Podobne je na tom aj interiér, ktorý je vyrobený z kvalitnejších materiálov. Dotyková obrazovka je umiestnená vyššie a páči sa nám aj prítomnosť fyzických tlačidiel. Vďaka predĺženému rázvoru budú mať cestujúci na zadných sedadlách viac miesta najmä v pozdĺžnom smere. Posun vpred nastal aj v oblasti aktívnej bezpečnosti. Santa Fe vás po novom upozorní na prítomnosť cestujúcich na zadných sedadlách, aby sa nestalo, že v rozhorúčenom aute zamknete dieťa či domáceho miláčika. Ďalšou novinkou je systém schopný dočasne zabrániť pasažierom vystúpiť v prípade, že k autu smeruje iné vozidlo, ktoré by vás pri vystupovaní mohlo zraziť. Ďalšie detaily sa dozvieme už čoskoro na autosalóne v Ženeve.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!