Arnold Schwarzenegger chce ísť do biznisu s autami: Budete sa čudovať, akému pohonu dáva prednosť!

Hummer H1 bol vždy spájaný s benzínom, nech išli ceny hore koľko chceli. Svet sa však mení, aj ten motorový a na svete je Hummer, ktorého poháňa elektrina a bývalý guvernér Kalifornie má v hlave plán.
Vydané  Text: 
Kreisel Electric zostrojili prvý elektricky Hummer H1. Na svojej sile a kráse neubral, aj preto si na jeho odhalenie v Rakúsku pozvali minulý rok rodáka a siláka Arnolda Schwarzeneggera. *„Keď sa bude Kreisel Electric takto dariť, čoskoro budem schopný doletieť sem z L.A. na elektrickom lietadle,“* poznamenal dojato herec a bývalý guvernér Kalifornie, ktorý už začal investovať do tejto spoločnosti
**Čo ste o prvom elektrickom Hummerovi nevedeli?** Batérie nového Hummera majú kapacitu 100 kWh, energia živí dva elektrické motory s výkonom 483 koní, najvyššia rýchlosť je 120 km/h a na jedno nabitie prejde 290 km.
*Zdroj: blog.dupontregistry.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!