Jazdiť v ružovom je teraz IN! Cukríková farba vládne medzi sexi boháčkami (FOTO)

Mnohé z najznámejších ženských šoférok si obľúbili práve túto farbu auta. Má ďaleko od klasiky, chcú na ceste jednoducho pútať pozornosť. Prejaviť v typicky mužskej motoristickej sfére svoju ženskosť. A kto sa nehanbí za ružové autíčko?
Vydané  Text: 
**Nicki Minaj** je kráľovná ružovej. V jej garáži sú samé exkluzívne autá a väčšina z nich práve ružová. Ako toto Bugatti.
**Amber Rose** je americká modelka a pózuje pred svojím ružovým džípom. Jeep Wrangler nie je zrovna auto, ktorému by sa táto farba hodila, ale budiž!
**Paris Hilton** nastavila latku vysoko do ružovej. Prvá mala aj ružové kolesá. Svoj ružový Bentley si kúpila na Vianoce.
**Katie Price**, známa aj pod menom Jordan je anglická celebritka a modelka a vlastní ružový Range Rover Sport. Ak ho bude chcieť predať, bude to mať ťažké.
Tak nielen ženy milujú ružovú. Fanúšikovia ostali v šoku, keď dal raper **Flo Rida** na sieť túto fotografiu, kde pózuje pred ružovučkým Veyronom. A prečo je ružový? Hneď to vysvetlíme. Hudobník sa pridal k mesiacu Boja proti rakovine prsníka, ktorého reklamnou farbou je práve ružová.
*Zdroj: celebritycarsblog.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!