Ktoré celebritné autá si môžete dovoliť aj vy? Pozrite sa na tie značky

O mnohých celebritách je známe, že svoje peniaze radi míňajú na drahé autá.
Vydané  Text: 

Príkladom je aj 18-ročná Kylie Jenner a jej Rolls-Royce Ghost za 320-tisíc dolárov, no aj Charlie Sheen patrí medzi tých, ktorý si za jeden mesiac kúpia štyri nové autá za 800- tisíc dolárov. Celková hodnota garáže Floyda Mayweathera sa odhaduje na 15 miliónov dolárov. Avšak nie každý člen bohatej a slávnej elity žije takýto prepychový život. Mnohé známe tváre dávajú prednosť praktickým a menej nákladným jazdám. Pozrite si vozidlá, ktorými sa prevážajú celebrity a môžete si ich dovoliť aj vy. **1. Colin Farrell: Ford Bronco** Herec Collin Farrell, pochádzajúci z Írska, sa najlepšie cíti v jeho Forde Bronco z roku 1996. Tento model sa už nepredáva, avšak automobilové továrne prichádzajú s mnohými zmenami a plánmi opäť spustiť jeho výrobu. Ak naň nechcete čakať niekoľko rokov, Ford má veľa ďalších cenovo dostupných modelov.
**2. John Taylor: Jaguar F-Type** „Ach bože, toľko vecí mám rád na svojom aute. Jeho štýl, tvar, karoséria a vzhľad je božský,“ hovorí Taylor, gitarista kapely Duran Duran. Aj keď Jaguar považuje za svoju najväčšiu extravaganciu, F-Type je jedným z cenovo dostupnejších luxusných športových vozidiel. Napriek tomu niektorých cena siaha až nad 61- tisíc dolárov.
**3. Mark McGrath: Cadillac XTS** Mark McGrath je taký fanúšik značky Cadillac, že si dal jeho logo vytetovať na pravý bok. Už roky vlastní tieto autá a odvtedy SUV vymenil za Cadillac XTS 2015. Hlavný spevák skupiny Sugar Ray tvrdí, že je to najpohodlnejšie auto, aké kedy šoféroval. Najlacnejšia verzia by vás vyšla približne 73-tisíc dolárov.
**4. Selena Gomez: BMW X5** Na svoje 21. narodeniny si Selena Gomez kúpila BMW X5 v hodnote 55- tisíc dolárov. „Od svojich 16-tich som mala jedno a to isté auto, Ford Escape. Na BMW som čakala veľmi dlho,“ hovorí speváčka.
**5. Adrian Grenier: Toyota Prius** Zrejme nie je náhoda, že postava, ktorú herec stvárňoval vo filme Entourage jazdila na Tesle. V rozhovoroch tvrdil, že čaká na revolúciu elektrického vozidla, no napriek tomu siahol po skromnejšom aute, Toyote Prius. „Používam ho ako takú veľkú tašku. Rád dávam všetko do kufra, ktorý je stále plný vecí. Využívam ho či už idem spontánne na pláž, alebo športovať do parku,“ hovorí Adrian. Prius je dostupný v troch rôznych verziách. Najlacnejší model má hodnotu takmer 20-tisíc dolárov.
Niektoré celebrity považujú za rovnaký trend vlastniť Toyotu Prius a Range Rover. Medzi majiteľov tohto hybridu patrí aj Ryan Gosling, Drew Barrymore, Leonardo DiCaprio či Bradley Cooper, ktorý tvrdí, že mu vyhovuje viac ako Mercedes G55 AMG. „Toto SUV nebolo tak nákladné ako jazda na ňom. Ročné náklady sa pohybujú okolo 3-tisíc dolárov, čo je viac ako štvornásobok toho, čo by ste zaplatili za rovnakú vzdialenosť Toyotou Prius,“ dodáva herec. **6. Adele: Mini Cooper** Víťazka ceny Grammy má síce veľký hlas, no uprednostňuje malé auto. Mini Cooper je ideálny spoločník do londýnskych ulíc. „Ľudia si myslia, že nemám rada slávu. Je veľmi ľahké sa nechať stiahnuť do tohto sveta a bojím sa toho,“ hovorí speváčka. Zatiaľ čo ju 20-tisícové nenápadné autíčko drží na uzde, pohľad do spätného zrkadla odhaľuje jeden významný rozdiel medzi Adele a väčšinou Londýnčanov. Jej bodyguard ju pozorne sleduje z Range Rovera.
*Zdroj: usnews.com *








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.