Vodička dostala príučku za svoju aroganciu, je to hit internetu

Arogantná panička dostala, čo si zaslúžila. Možno by stačilo, keby bola slušnejšia.
Vydané  Text: 

Ilustračná fotografia, screenshot z Youtube
Je úplne jedno, či ste vodič, chodec, cyklista, vždy a všade sa budete stretávať s hlúpymi a agresívnymi vodičmi, ktorí nevedia a nechcú dodržiavať pravidlá. Parkujú na miestach pre invalidov, hoci na to nemajú dôvod, vytrubujú na autá jazdiace maximálnou povolenou rýchlosťou, vystupujú z áut a nadávajú ostatným vodičom, keď sa im niečo nepáči. V normálnej spoločnosti by mali byť títo ľudia zatvorení niekde v ústave alebo pracovať na verejnoprospešných prácach, zhovievavá a tolerantná spoločnosť ich však trpí.


Skúsenosť s jednou takouto arogantnou vodičkou zverejnil muž, ktorý na internete vystupuje ako BBQLunch:

Uvádza, že ako stavebník domu dodržiava pravidlá o zákaze parkovania, zároveň však využíva dostupné možnosti, ako vykladať ťažký tovar potrebný k stavbe. Robí to tak, že miestu políciu upozorní, že bude s označeným nákladiakom parkovať na začiatku pešej zóny a robotníci tento tovar nosia ručne asi 75 metrov k miestu vykládky. Na mieste, na ktorom nákladiak zvykne stáť s potrebným povolením a označením, v jeden deň zaparkovala istá pani, čakajúc na syna, ktorý mal prísť zo školy. Aj keď je na tomto mieste zákaz parkovania, stavebník mal skúsenosť s tým, že tu ľudia zvyknú stáť, aby vyzdvihli svoje deti zo školy. Preto prišiel k autu a slušne požiadal vodičku, že za chvíľu na toto miesto príde nákladné auto a nevyhnutne ho potrebujú pre vykládku tovaru. Namiesto toho, aby vodička naštartovala svoje auto a preparkovala ho o niekoľko desiatok metrov ďalej, povedala, že sa má stavebník ukľudniť, že tu žiadny nákladiak nie je a ona preparkovávať nebude. Hneď na to nákladiak prišiel a na opakovanú prosbu stavebníka nebola ochotná auto posunúť, namiesto toho prikazovala, aby ju nejakým spôsobom obišiel. Stavebník to pochopil. Informoval miestu políciu, že bude na tomto mieste asi hodinu vykladať tovar a vodičovi nákladiaku povedal, aby zaparkoval čo najbližšie k autu, ktoré parkuje v zákaze zastavenia. Vodič porozumel situácii a zaparkoval čo najtesnejšie. Odpútal tovar a robotníci ho začali nosiť na stavbu. V tej chvíli arogantná vodička pochopila, že sa z auta nedostane von a nebude mať ako odísť, tak začala vykrikovať a nadávať. Prišiel jej syn, ktorý nastúpil do auta zo strany chodníka, avšak vodič už nemohol nákladiak posunúť, keďže s nepripútaným nákladom jazdiť nemôže. Medzitým sa na miesto vykladania tovaru dostavila policajtka, ktorá mala za úlohu dohliadať na bezpečnosť. Vodička si ju však nevšímala a namiesto toho, aby sa so situáciou zmierila, zaradila na svojom aute R, nacúvala do prenosnej toalety, následne preradila na D a s okázalosťou vyšla na chodník. Samozrejme, že bol príliš úzky na to, aby cez neho mohla prejsť. To všetko pred očami policajtky, ktorá vodičku pre jej agresívne správanie, poškodenie cudzieho majetku a nebezpečnú jazdu musela zadržať. Pre syna prišla stará mama a vodička putovala do cely predbežného zadržania, kde sa zistilo, že jazdila bez vodičského oprávnenia!


Nebyť arogancie, nemuselo by sa nič stať. V tomto prípade sa celosvetový internet baví na hlúposti vodičky, ktorá nereagovala na slušné požiadanie o preparkovanie. Zaslúžila si, aby ju policajti zadržali? Prihliadnuc na skutočnosť, že svojou jazdou ohrozila iných ľudí, správala sa agresívne a parkovala tam, kde je to vyslovene zakázané, nám to príde primerané.









Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.