Nová Impreza sa začne predávať už tento piatok. Cena neteší, ale očakávali sme ju.

Nová Impreza spúšťa predaje spoločne s odolným kombi/ crossoverom Subaru XV.
Vydané  Text: 
„Návrat legendárneho modelu Impreza do Európy už má aj svoje číselné vyjadrenie. Novinka je na Slovensku k dispozícii od 19 990 €,“ uvádza slovenský distribútor vozidiel Subaru. Za túto cenu bude možné získať verziu s motorom 1.6i ES Classic a s automatickou prevodovkou, pričom nová Impreza ponúkne vskutku pestrú paletu bezpečnostných technológií a funkcií pre komfort. Subaru tento balíček pomenovalo EyeSight a obsahuje funkcie automatického protikolízneho brzdenia, adaptívneho tempomatu, protikolízneho riadenia škrtiacej klapky či udržiavania vozidla v jazdnom pruhu – to už v štandardnej výbave.
Subaru Impreza 2018
Za príplatok päť a pol tisíca eur sa bude Impreza dodávať vo verzii 1,6 CVT Style Navi, ktorá je vybavená aj funkciami ako asistent diaľkových svetiel a systém detekcie vozidiel vzadu, vyhrievanie predných sedadiel, spätných zrkadiel a odmrazovanie stieračov, LED stretávacie i diaľkové svetlá s funkciou natáčania do zákrut, ale aj dvojzónovú automatickú klimatizáciu, volant a hlavicu radiacej páky v koži a 17-palcové zliatinové disky.
Subaru Impreza 2018
Celkovo sa v ponuke predajcov bude objavovať v 8 farebných prevedeniach laku (biela, strieborná, šedá, čierna, dvakrát červená a dvakrát modrá).

Nové Subaru XV

Spoločne s novou Imprezou sa od tohto piatka začne predávať aj nové Subaru XV. Ponúkať sa bude s cenami od 25 490 eur vyššie, motorické verzie ponúkne takisto iba dve: 1.6i-S ES a 2.0i-S ES.
Subaru XV 2018
XV je vybavený systém EyeSight ako Impreza, pridáva však systém X-Mode pre jazdu v ľahkom teréne a na nespevnených povrchoch. Základná výbava sa volá Comfort, vyššia výbava Style NAVI pre obe motorizácie pridáva navigačný systém a balík pokročilej bezpečnostnej výbavy. Subaru XV ponúkne až deväť možných lakov karosérie, v porovnaní s Imprezou pridáva navyše „Cool Grey Khaki“ a výraznú oranžovú.











Pokračujte na ďalší príspevok »