VIDEO: Clarkson, Hammond a May sú späť v novom traileri na druhú sériu The Grand Tour, poznáme aj oficiálny dátum premiéry!

Tešíte sa?
Vydané  Text: 
Najpopulárnejšia show o autách pokračuje! Internetová televízia Amazon zverejnila nový trailer na druhú sériu The Grand Tour. Ako asi mnohí z vás očakávali, legendárne trio sa opäť zameralo na ničenie áut, lietadiel, lodí, karavanov a ľudskej dôstojnosti. Nezanevreli ani na dobrodružné výlety. Zavítali napríklad do Slovákmi obľúbeného Chorvátska, Švajčiarska, Španielska či USA. Po kritike zo strany fanúšikov došlo k rozhodnutiu usadiť sa vo Veľkej Británii (mestečko Cotswolds), putovný stan je tak už minulosťou. Prvú epizódu budeme môcť vidieť už 8. decembra na Amazon Prime.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »