Nový Duster ako pickup? Takto by mohol vyzerať!

Mnohí čakali na príchod sedemmiestnej verzie, dostaneme aspoň pickup?
Vydané  Text: 
Pickupy neodmysliteľne patria k USA a tamojšiemu životnému štýlu. V Európe síce stále preferujeme klasické hatchbacky, no všimli sme si rastúci záujem o tieto úžitkové autá. Dokonca aj u nás vídame čoraz viac Rangerov, Navar či Amarokov. Všetky v Európe predávané pickupy ale majú jeden zásadný problém – sú drahé. Kým za veľkou mlákou si taký Ford F-150 môžete pomaly kúpiť aj v potravinách za pár dolárov z rozbitého prasiatka, u nás si musíte pripraviť aspoň 30 tisíc eur.
To by mohla zmeniť práve Dacia! Nový pickup by určitú skupinu zákazníkov potešil. Možný návrh zrealizovali známi grafici z X-Tomi Design. Okrem zaujímavej štúdie pickupu, navrhli aj možné podoby iných verzií, ako napríklad športové GT, trojdverovú či základnú variantu. Páčila sa vám nejaká fiktívna verzia Dacie Duster?




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.