VIDEO: Najhorší vodič autobusu na svete? Takto hazardoval so životmi cestujúcich!

V ohrození bolo takmer 300 cestujúcich.
Vydané  Text: 
Každý z nás už určite videl video, v ktorom si vodič urobil zo železničného priecestia odpočívadlo. Niektorým sa v tej chvíli pokazilo auto, iní zase precenili svoje schopnosti a nestihli sa dostať na druhú stranu včas.


Podobný „macher“ sa nedávno našiel aj v Poľsku. Nešlo však o obyčajného šoféra, ktorý sa ponáhľal do práce, ale o profesionálneho vodiča autobusu. Aj napriek jasným výstražným znameniam, vstúpil s plným autobusom na priecestie. Akonáhle zistil, že sa mu husársky kúsok nepodarí, pokúšal sa zastaviť prichádzajúci vlak. Ten ale nemal šancu zastaviť a zachytil zadnú časť autobusu.


V samotnom autobuse sa nachádzalo 40 a vo vlaku až 210 cestujúcich. Pri nehode našťastie neprišiel nikto o život.





Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »