Idiot zničil svoje ďalšie BMW, tentokrát podpálil limuzínu radu 7

Ničením a podpaľovaním vlastných áut prezentuje svoju nespokojnosť s BMW.
Vydané  Text: 
Dr. Hadi Pourmohseni BMW
Dr. Hadi Pourmohseni upozorňuje na svoju averziu k značke BMW už celé roky. Doktor ohrozuje ostatných ľudí, ale za mrežami stále nesedí (screenshot z YouTube videa)


Dr. Hadi Pourmohseni je taliansky podnikateľ, ktorý aj napriek veľkej averzii k značke BMW aj naďalej kupuje jej autá a potom sa sťažuje, že niečo s nimi nie je v poriadku. S najväčšou pravdepodobnosťou sú jeho aktivity cielené s úmyslom poškodiť dobré meno automobilky BMW, zničil už tretie jej vozidlo.

BMW M6 dosekal sekerou v roku 2013 priamo pred bránami autosalóna vo Frankfurte nad Mohanom a nechal ho opraviť, aby ho mohol o rok neskôr pred autosalónom v Ženeve rozbiť opäť: tentokrát pomocou obrovského kladiva na rúcanie stavieb. Údajný dôvod? Nebol spokojný so zákazníckym servisom, podľa jeho slov sa predajca zriekal zodpovednosti za poruchové vozidlo.





V roku 2015 na autosalóne vo Franfkurte rovnaký muž odparkoval svoje otrasne vytuningované BMW Z3, aby ho priamo na ceste mohol zapáliť. Vedome a cielene ohrozoval všetkých prítomných len preto, aby upozornil na to, že sa mu niečo nepáči a že má s niečím problém. Na telefón si nahrával horiaci interiér BMW Z3, avšak ešte včas prišiel policajt s hasičským prístrojom a oheň zahasil.



Najnovšie tento človek na seba upozornil tým, že pred múzeom značky BMW podpálil niekdajší top model, limuzínu radu 7. Starší bavorák sa stal obeťou cieleného podpálenia, ktorý z neho spravil vrak. Hadi si dal tentokrát pozor, aby mu jeho bavorák tentokrát nezachránili hasiči.



Pýtate sa aj vy, prečo si tento človek aj naďalej kupuje autá od BMW, keď je s nimi aj tak nespokojný a keď ich potom zničí? Pýtajte sa ďalej, korektnej odpovede sa nedočkáte. Keď však čítate medzi riadkami, iste tušíte, že ide o zlú reklamu na objednávku. Nebudeme sa púšťať do špekulácií o tom, ktorý konkurenčný výroba by si mohol zaplatiť nejakého Pourmohseniho, aby ničil automobily s pôvodnou cenou presahujúcou aj 100-tisíc eur.


Zdroje: independent, jalopnik










Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!