Mať nadupané Géčko sa vždy nevyplatí, toto pre jeho veľkosť vyštvali z luxusného hotela

Bola reakcia zamestnanca hotela primeraná?
Vydané  Text: 
Luxusné Mercedesy triedy G nie sú populárne iba na malom Slovensku, ale aj všade vo svete. Nie je to o dokazovaní si moci a vplyvu, veď tieto autá by sme radi vo svojich garážach videli všetci!

Komorník hotela poslal majiteľa obrieho G63S 700 6×6 Brabus kade ľahšie. Jeho monštrum by sa nevošlo do hotelového parkoviska. Na záberoch z Monaka je zreteľne vidieť, ako zamestnanec hotela vysvetľuje majiteľovi Mercedesu, že sa jeho vozidlo jednoducho nevojde do vymedzeného parkovacieho miesta, na čo majiteľ nasadne za volant a necháva sa inštruovať zamestnancom na cestu preč.

Na prvý pohľad to môže vyzerať tak, že zamestnanec hotela majiteľa Mercedesu vykázal so vztýčeným ukazovákom, avšak v kontexte situácie rozumieme, že ho iba usmerňoval. Mercedes-Benz triedy G s úpravou Brabus 6×6 tak musel celkom opustiť areál hotela a zrejme zaparkovať inde.

Keď nad géčkovým Mercedesom vzdycháte s tým, že je to krásne a úžasné vozidlo, vedzte, že v prostredí McLarenov, Ferrari, Rolls-Royce a ďalších automobilových skvostov pôsobil tento obor skôr neohrabane a teatrálne. Navyše v danej chvíli ostatným vozidlám zavadzal, preto musel komorník hotela použiť také usmernenia, ktoré budú dostatočne dôrazné a jasné.












Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!