Škodu Karoq si môžete kúpiť už teraz, cena je primeraná

Virtuálny kokpit sa bude dať kúpiť až budúci rok, za najvyšší výbavový stupeň Style zaplatíte 23 270 eur.
Vydané  Text: 

Škoda Karoq sa prvýkrát naživo ukáže zajtra na autosalóne vo Frankfurte nad Mohanom, kúpiť sa však dá už teraz – respektíve objednať.



Nová Škoda Karoq bude stáť **minimálne 19 770 eur** a za najvyšší výbavový stupeň Style zaplatíte minimálne 23 270 eur (+ ďalšie eurá za príplatkovú výbavu). Sú to prijateľné ceny, s ktorými sme počítali, ale vedeli by si predstaviť aj ešte o zopár tisíc nižšie cenovky. Najmä tá štartovacia suma by mohla byť o kúsok nižšia. **Seat Ateca sa predáva za ceny od 17 240 eur**.


Na Slovensku si môžu prví zákazníci vyberať zo štyroch motorizácií s výkonom od 85 kW (115 k) do 110 kW (150 k), konkrétne:

1,0 TSI s výkonom 85 KW (115 k), benzín
1,5 TSI s výkonom 110 kW (150 k), benzín, so systémom Active Cylinder Management Technology vypínajúcim dva valce
1,6 TDI s výkonom 85 kW (115 k), nafta
2,0 TDI s výkonom 110 kW (150 k), nafta s pohonom všetkých štyroch kolies (4×4).
• Verzia s motorom 2,0 TDI s výkonom 140 kW (190 k) 4×4 príde na trh v prvej polovici roka 2018.
• Za 7-stupňovú automatickú prevodovku DSG si priplatíte rovných 2000 eur.




Úplným základom výbavy bude tá s názvom Active, dnes sa však objednať nedá – bude možné získať ju až v normálnej predajnej fáze Karoqu.

Štandardne je v aute montovaný 6-stupňový manuál a 16-palcové kolesá v rámci balíčka výbavy Ambition. Paket Ambition Plus v cene 649 eur rozširuje výbavu o 8-palcový infotainment Bolero a konektivitu SmartLink+, alarm, bezkľúčové odomykanie auta a 17-palcové disky kolies.

Najvyšší výbavový stupeň Style bude k dispozícii iba v dvoch vyšších motorizáciách a obsiahne napríklad aj full LED svetlomety, adaptívny tempomat, parkovacie senzory, ale stále aj manuálnu prevodovku. Na digitálnu palubovku/virtuálny kokpit si budete musieť počkať do prvej polovice roka 2018.










Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!