Peugeot predstavil najmenší showroom na svete. Auto si vyskladáte v telefónnej búdke!

Nejde o vtip!
Vydané  Text: 
V dnešnej dobe sú nákupy cez internet samozrejmosťou. Elektroniku, hračky či oblečenie si tak vieme zaobstarať o niečo výhodnejšie a z pohodlia domova. Nejde však o veľké finančné položky a v prípade nespokojnosti ich môžeme vrátiť.


Dokázali by ste si takto kúpiť auto? Aj keď na to ešte zákazníci nie sú úplne pripravení, automobilky po vlastnom online obchode túžia už roky. Obzvlášť Peugeot, ktorý pred pár dňami otvoril svoj prvý online showroom v Londýne.


Tradičnú britskú telefónnu búdku premenili na virtuálny obchod, v ktorom si môžete vyskladať a kúpiť akýkoľvek model značky. Dokonca nechýba ani možnosť odpredať vaše staré auto, stačí zadať ŠPZ-ku konkrétneho vozidla a automaticky dostanete ponuku. Pre lepšiu predstavivosť pri konfigurácii vozidla, sa v búdke nachádzajú aj malé modely autíčok, ktoré si zákazník môže dôkladne prezrieť.


Konfigurácia sa končí výberom financovania a záväznou objednávkou. Budete prekvapení, ale prvá objednávka bola potvrdená do dvanástich hodín od otvorenia. Primárnym cieľom tohto projektu ale nie je predávať autá, ale sledovať reakcie ľudí na nový systém nákupu. Aj preto bude tento showroom otvorený len do konca mesiaca.

VIDEO


*Zdroje:Motor1.com, Peugeot*




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »