VIDEO: Takto sa v Rusku kradnú autá! Ako by ste sa v podobnej situácii zachovali vy?

Dvojica vo vozidle našťastie vyviazla bez zranení!
Vydané  Text: 
Dvojica cestovala v aute po nespevnenej ceste a zrazu im cestu skrížili dvaja chlapíci s dodávkou. Úmysel bol od začiatku jasný, záujem mali o krádež auta. Vodič sa ale nenechal a zároveň ich upozornil, že všetko sníma kamera.



Vodič začal s autom pomaly cúvať, no kriminálnici ho nenechali len tak utiecť. Celá situácia sa však nakoniec zvrtla v momente, keď chcela spolujazdkyňa otvoriť dvere.


V tom momente vodič nemal inú možnosť, než pridať plyn a pokúsiť sa zlodejom utiecť. Podľa hluku v kabíne môžeme usúdiť, že sa medzitým ešte niečo odohralo. Vodičovi sa ale nakoniec podarí obísť dodávku, ktorá im bránila v ceste, a potom už záznam videa končí. Môžeme však usúdiť, že sa dvojici podarilo utiecť.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »