McLaren konečne predstavil dostupný superšport, určený je však pre tých najmenších!

McLaren 570S Push Sport si budete môcť zaobstarať už za nejakých 80 dolárov.
Vydané  Text: 
Ako už z názvu vyplýva, pri návrhu tohto netradičného McLarenu sa inšpirovali modelom 570S Spider. Na vývoji sa podieľala americká firma Step 2, ktorá má s výrobou podobných áut dlhoročné skúsenosti.


Nechýba športový volant, mäkké kolesá Whisper Wheels či závodná farba. Paradoxne, v tomto modeli nájdete viac odkladacích priestorov, než v iných autách značky McLaren. Push Sport ale zaostáva v maximálnej rýchlosti, ktorú obmedzuje rodič.


Ak ste po aute tejto značky vždy túžili, tento model si môžete zaobstarať už za nejakých 80 dolárov zo stránky Amazon. Predaj štartuje už o pár dní.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »