TESLA – Zákazníci stratili trpezlivosť, začali sťahovať zálohy na nový model!

Automobilka si takéto problémy ale nemôže dovoliť!
Vydané  Text: 
Pre automobilku Tesla je Model 3 veľmi dôležitým autom a jeho úspech rozhodne o ďalšom fungovaní tejto značky. Už teraz má problémy s akcionármi, ktorým sa určité kroky nepáčia. Ďalšiu ranu ale dostala od zákazníkov, ktorí postupne sťahujú zálohy na tento nový model.


Poznáme hneď dva zásadné dôvody. Niektorým sa už pochopiteľne nechce na nové auto čakať, a tak uprednostnia konkurenciu. Sťažovali sa hlavne na prístup automobilky, ktorá im nevedela poskytnúť informácie o tom, kedy približne môžu svoje auto očakávať. Mnohí si totiž musia vybaviť financovanie, čo taktiež zaberie nejaký ten čas.


Druhá skupina síce Teslu stále chce, ale nie prvú sériu tohto modelu. Obávajú sa výstupnej kvality, ktorá je v súčasnosti na nízkej úrovni. Zákazníci tak počkajú na prvé recenzie a zariadia sa podľa vývoja.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!