VIDEO: Obyvateľom San Francisca sa naskytol smutný pohľad. Vzácne Lamborghini Countach zhorelo do tla!

Za požiarom stojí drobná technická porucha.
Vydané  Text: 

Talianske autá sú ako malé deti, vyžadujú špeciálnu starostlivosť a nadľudskú trpezlivosť. Aj malá nepozornosť môže spôsobiť veľké problémy a následky sú častokrát trvalé. To by nám určite potvdil aj majiteľ vzácneho superšportu, ktorý mu nečakane vzbĺkol počas tankovania na čerpacej stanici. Príčina požiaru ešte nie je známa, no s najväčšou pravdepodobnosťou za to môže tesnenie palivovej sústavy.


Superšport Countach sa vyrábal v rokoch 1974 až 1990. Poháňal ho štvorlitrový dvanásťvalec. Neskôr prišla tiež výkonnejšia verzia S, ktorá ponúkla motor 4,8 litra a výkon 276 kW (375 koní). Najvzácnejšie sú verzie s 5,2 litrovým motorom a výkonom cez 355 kW (455 koni).


CAR ON FIRE AT GAS STATION: Viewer video shows a Lamborghini engulfed in flames at a gas station in Redwood City.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »