Svet sa zbláznil! Fotografie vyhotovené novým Volvom XC60 vystavujú v galérii.

Tak to dopadne, keď zveríte najnovšie Volvo XC60 do rúk trojnásobnej víťazky Pulitzerovej ceny za fotografiu.
Vydané  Text: 
Klasické foťáky už asi nie sú v móde. Optiku dnes môžeme nájsť aj v obyčajných autách. To očividne zaujalo umelkyňu Barbaru Davidson, ktorá pomocou palubných bezpečnostných kamier vytvorila špeciálnu kolekciu fotografií.


Vyslúžila si tak prvenstvo v dejinách fotografie, nikto iný predtým nepoužil auto na zhotovenie profesionálnych fotografií. Davidsonovej špeciálna kolekcia má približne 30 fotografií, ktoré zachytávajú život v uliciach dánskeho hlavného mesta Kodaň z úplne novej perspektívy.


Fotografie boli prvý raz vystavené tento týždeň v galérii Canvas Studios v londýnskej štvrti Shoreditch a v priebehu tohto roka poputujú aj do ďalších krajín.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »