Americký Top Gear sa po roku vracia, zverejnil prvý trailer

Objavia sa v ňom herec William Fichtner, drag racer Antron Brown a motoristický novinár Tom „Wookie“ Ford. A, samozrejme, anonymný Stig.
Vydané  Text: 

Takto pred rokom sa americká verzia relácie Top Gear ukončila s tým, že po šiestich sériách už nepríde pokračovanie. Rok je však dostatočne dlhá doba na to, aby sa veci dramaticky zmenili a nová séria už klope na dvere. Pôvodný názov sa však mierne upraví na Top Gear America a ponúkne tiež iné obsadenie.

Prvý diel bude odvysielaný 30. júla na BBC America a objavia sa v ňom herec William Fichtner, drag racer Antron Brown a motoristický novinár Tom „Wookie“ Ford. V nápadne dramatickom a akčnom traileri možno zhliadnuť pretekársky špeciál BAC Mono, Hondu NSX (pod značkou Acura) a, samozrejme, nového Stiga. To je ten pán, ktorý je celý čas anonymne oblečený v pretekárskom oblečení s prilbou a jeho totožnosť sa prezradí až na konci. V minulosti ním bol napríklad aj Michael Schumacher.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.